Køb billet

14.-25. Maj 2024

HAPPINESS UNLTD

Et pop-up bureau for eskapistiske lykkerejser

Rejsebureauet HAPPINES UNTLD pop’er op i København og indtager en butik, hvor der tilbydes et bredt udvalg af eskapistiske lykkerejser: sanselig performancekunst, feel-good musik og endorfinstimulerende smagsbomber, der sender lykkebarometeret helt i vejret.

Kig ind hos HAPPINES UNLTD – og kom ud med et smil på hjernen!

 

OBS OBS: Forestillingen foregår ikke på vores scene, men et endnu ukendt sted i København – et tomt butikslokale ikke langt fra Nyhavn.

 

JAGTEN PÅ LYKKEN

HAPPINESS UNLTD er en site-specific, immersive performance, der udspiller sig som et pop-up rejsebureau med tunge referencer til 1950’ernes rejselyst, forbrugerisme og hang til det eksotiske. I stueplan bliver publikum og tilfældigt forbipasserende taget imod af bureauets rejseguide, der med farverige fortællinger og glitrende brochurer, pirrer lysten til at komme et andet og bedre sted hen. Her kan man gå på opdagelse i de mange gratis lykkedestinationer, bl.a. i Lykkehjulet eller den specialdesignede Endorfin-akkumulator; man kan tage på atmosfærisk lydrejse, gå ombord i lækre smagsbomber og meget mere.

Publikum kan også vælge at tage skridtet fuldt ud og købe billet til bureauets Exotica Exclusive grupperejser. Her får man 45 minutters special-guidet tur med bureauets tre lykkespecialister; fra et syret meditationstrip i Quiet Village via Ports of Pleasures sanselige fortællestund guidet af Chokoladeguruen til Forbidden Island og en sofistikeret abefest med Solkongen, før man igen crash-lander i bureauets foyer.

HAPPINESS UNLTD går i clinch med lykkebegrebet på en humoristisk og engagerende måde. Hvad er lykke for en størrelse? Hvordan kan den måles? Hvordan kommer man til tops i lykkemålingerne? Og hvad sker der med vores selvforståelse, når lykken sættes på formel eller bliver en handelsvare?

 

Credits

Manuskript og instruktion: Annika B. Lewis.
Medvirkende: Pernille Koch, Annika B. Lewis, Helene Kvint, Lisbeth Sonne Andersen mfl.
Musik og video: Jens Mønsted, Anders Krøyer
Producent: Ann-Jette Caron

HAPPINESS UNLTD er produceret af Kassandra Production i co-produktion med Bora Bora.

Forestillingen er støttet af:
Statens Kunstfond

Målgruppe: voksne og unge fra 16 år.

 

ANMELDELSER EFTER PREMIEREN I AARHUS I 2018:

Læs Kulturnyt.nets anmeldelse her.
Læs Aarhus Stiftstidendes anmeldelse her.
Læs Sceneblogs anmeldelsen her.

...