Køb billet

12.-19. November 2022

HEROIN

En kærlighedshistorie om tiltrækning og destruktion

Når to partikler kolliderer skabes et bånd, der strækker sig på tværs af tid og rum. Det sker også for Maya og Marcus, da de mødes og forelsker sig hjælpeløst. Deres kærlighed er det stærkeste, mest potente rush, de nogensinde har prøvet. De bliver som heroin for hinanden.

Uanset hvor i universet, de befinder sig, mærker de hinanden, og en hvilken som helst påvirkning af den ene skaber en reaktion i den anden. Når den ene vender, vender den anden øjeblikkeligt modsat. Påvirket af en uforklarlig fysisk lov skabes en uløselig tiltrækning mellem dem og den eneste måde båndet kan brydes, er hvis de destrueres.

HEROIN handler om den dysfunktionelle relation, forklædt som kærlighed, og viser hvordan afhængighed fjerner fokus fra vores egen indre smerte. Forestillingen er en universel fortælling om tiltrækning, påvirkning, afhængighed og destruktion.

Forestillingen er baseret på en virkelig historie. I 2021 kunne HEROIN opleves i en version, hvor de to elskende var mænd (Martin og Marcus). Denne gang kan forestillingen opleves i manuskriptforfatterens originale, selvbiografiske version.

 

HEROIN er et gæstespil

Medvirkende: Sophie Gunilla Larsen, Luiz Wilhelm Karlsen
Instruktør: Johan Sarauw
Dramatiker: Magnus Iuel Berg

Varighed ca. 75 min.

#nydanskdramatik