Køb billet

17.-19. September 2020

Homage

EN HYLDEST TIL DE DRØMME VI ENDNU IKKE HAR MISTET

En kvinde snubler sig vej gennem livet. Hun længes efter noget andet end det som er. Spørgsmålet er om hun tør række ud og risikere sig selv, eller vælger den sikre vej.

HOMAGE er en historie om at blive sig selv og få sorteret larmen fra, så vi kan høre os selv og vores drømme. En poetisk og kærlig påmindelse om at vi kan være med til at skabe det liv vi ønsker.

Historien fortælles i et stilistisk enkel univers, hvor alt er usynligt og kun fantasien sætter grænser.

’Homage’ betyder hyldest og i denne forestilling vil du måske kunne genkende små elementer fra forestillinger som BREVET, Springtime, BLAM og Brunette Bros. Små hilsner til forestillinger som har sat sig spor og inspireret og derfor fortjener en homage.

 

ALT ER USYNLIGT – Alle rekvisitter og medspillere er usynlige i forestillingen. Det er en særlig fortælleteknik, som skuespiller Mette Rønne lærte på den russiske skuespillerskole, hvor hun er uddannet. Der var dét at arbejde med usynlige objekter en del af læseplanen og et fag med stopprøver, store krav og afsluttende eksamen. Det er ikke mime, som mange har set det hos den klovneagtige figur med hvidmalet ansigt og stribet bluse på Strøget. Det er en særlig naturalistisk mimeteknik, hvori luften behandles, som om den er alle rekvisitter, scenografi osv. Metoden har ikke været brugt som grundlæggende fortælleteknik i Danmark tidligere. Mette Rønne har valgt at bruge denne metode i HOMAGE, fordi den vækker publikums fantasi og forestillingsevne.

 

Forestillingen er skabt af skuespiller Mette Rønne og af teatermanden og instruktøren Hans Rønne.

 

Af og med: Mette Rønne
Kunstnerisk Konsulent: Hans Rønne
Udviklet i samarbejde med: Daniel Lill og Carsten Eskelund
Tak til: Teatret Svalegangen, Holger Østergaard, Bevægelsesværkstedet, Anders Brink
Støttet af Århus Kommunes Kulturpulje