Køb billet

21. Maj - 4. Juni 2022

Hr. X

Gæstespil af Out of Balanz

Film Noir møder hjemmeplejen i en sort humoristisk og musikalsk forestilling, der tager os ind i en verden af dybe skygger, knusende hænder, eksploderende revolvere, usammenhængende slapstick, sadistiske skurke og heltemænd plaget af dybt forankrede sygdomme i sindet. Gennem en sprudlende tekst, et stringent fysisk udtryk og et intenst legende musisk univers vil én spiller og én musiker, fortælle en historie, der følger vores protagonist Hr. X’s rejse ind i en uforudsigelig verden befolket af et hav af karakterer. 

 

Med Hr. X, sætter Out of Balanz fokus på stress, depression og omsorg. I næsten 100 år har politikere verden over, set på de nordiske lande som modelnationer. Danmark er i flere omgange blevet udnævnt til at være verdens lykkeligste land, men er grebet om lykken, ved at glide ud af vores hænder? Og hvad sker der med et samfund, når systemet spænder ben for dem, der ønsker at drage omsorg for andre?

 

Out of Balanz er et prisbelønnet, internationalt scenekunstensemble med base i København under ledelse af instruktør Katrina Bugaj og performer Troels Hagen Findsen. De skaber scenekunstprojekter, der behandler nutidige problematikker, og er tidligere blevet nævnt i det prestigefyldte amerikanske magasin Backstage som et af de mest innovative fysiske scenekunstensembler i verden. De har turneret i 18 forskellige lande i Europa, Nord Amerika og Asien.

Ide & Koncept: Out of Balanz
Instruktør: Katrina Bugaj
Tekst: Harald Voetmann
Komponist/Musiker: Bebe Risenfors
Scenograf: Siggi Palmason
Lysdesigner: Sonja Lea
Kostume design: Camilla Lind
Skuespiller: Troels Hagen Findsen
Foto: Katrina Bugaj 

Hr. X er støttet af Statens Kunstfond