Køb billet

16.-16. Marts 2021

Is it Really Ever Really Really Really Real? Really?

Prisnomineret Zoom forestilling

Tænker du over hvilken scenografi du har til diverse Zoom møder? Eller på hvordan du fremtræder? I en online forestilling forsøger 4 personer at forstå, hvad det vil sige at være et “ægte menneske”, når virkeligheden af deres verden er en repræsentation. Hvad betyder den endeløse “jagt” på at fremstå som et autentisk menneske? Og kan vi være det på zoom?

Raphael kan ikke huske noget eller have en sammenhængende tanke i mere end få minutter ad gangen. Hans ven Henriette kæmper for at få ham til at huske igen og har gennem de sidste to år besøgt ham hver uge.

Moderen Megs største ønske er at blive et uafhængigt, selvstændigt menneske, men hvad skete der egentlig med hendes datter? Og hvad er Raphaels forhold til dette?

Leo har altid fået at vide, at han var bestemt til storhed, succes og at blive en berømt forfatter, så det betyder vel egentlig ikke noget, at de historier, han skriver, skader folk omkring ham.

Altid til stede er det altseende barn der tvinger alle til at holde sig travlt beskæftiget gennem meningsløse opgaver for at opnå deres fulde potentiale.

Se med den 16. marts kl. 20, når forestillingen Is it Really Really Real? Really? undersøger menneskelige og institutionelle drifter og normer, der er med til at gøre, at vi alle vil være den bedste version af os selv og opfylde en endeløs række succeskriterier sat op på en udefinerbar skala for at blive “ægte, autentiske mennesker”.

 

Online gæstespil udviklet til Zoom

Medvirkende: Raphael Von Blumenthal, Meg Depla Lake, Leo Graham, Henriette Laursen og Leila Vega Fass

Instruktør :Linnea Langfjor og Tom Sergeant

Dramatiker: Linnea Langfjor

Administration og PR: Teater FÅR302

Hvornår: tirsdag den 16. marts kl. 20

Varighed: 75 minutter

Tilmelding:billet@faar302.dk, der bliver sendt zoom link til de første 100 tilmeldte

Pris: gratis ” plads til 100 publikummer”

Sprog: Engelsk

Støttet af: Statens Kunstfond og KulturKANten

Smagsprøve: https://vimeo.com/494959654

Stykket blev nomineret til I-D and Artsthread Global Graduate Award 2020 in collaboration with Gucci.

 

Dette er en gratis kulturoplevelse i en tid, hvor vi tørster efter kunst og kultur. Teater FÅR302 er som andre kulturinstitutioner i denne tid pressede, så hvis du skulle have lyst og råd til en lille donation til FÅR302, så takker vi mange gange:

Mobilepay: 38814, i beskedfeltet skrives ” Donation”