Køb billet

28. November - 19. December 2020

Katalog over kommende katastrofer

En musikalsk montage

Hvad sker der med individet, når en stat og et samfund – mere eller mindre ubemærket – begynder at tale angstens retorik? Hvordan spreder dette sprog sig fra mund til mund og tager bolig i os – i vores levevis, relationer og etiske kompas?

Med Katalog over kommende katastrofer lader fire markante danske dramatikere sig inspirere af Bertolt Brechts ikoniske scenekatalog: Det tredje Riges Frygt og Elendighed for sammen at skrive et nyt. Brechts forlæg er et katalog på 35 selvstændige scener, der på forskellig vis kredser om hverdagen i det nationalsocialistiske Tyskland i begyndelsen af 1930erne. Med nyskrevne scener, digte og sange undersøger Katalog over kommende katastrofer, hvordan angst, paranoia og afmagt har sneget sig ind i danskernes hverdagsliv anno 2020, i handlinger og i sproget og i sondringen imellem ”os og dem”. Hvem har retten til at leve her og hvordan?

Gæstespil.

Medvirkende: Tilde Maja Fredriksen, Marie-Lydie Nokouda og Asbjørn Nissen samt en drengesopran fra Det Danske Drengekor.
Tekst: Peter-Clement Woetmann, Joan Rang Christensen, Mikkel Trier Rygaard og Julie Maj Jakobsen
Idé, instruktion og tekstudvikling: Anne Zacho Søgaard
Komponist: Matilde Böcher
Dramaturg: Miriam Frandsen
Scenografi og kostumer: Rebekka Bentzen
Lysdesign: Suni Joénsen
Producent: Karina Dichov Lund
Produktionsleder og bygger: Karl Jes Jessen
Foto: Åsmund Sollihøgda
Administration: Teater FÅR302

Produceret i samarbejde med Teater Får302 og Behind the Scenes.

Hvornår: 28. november – 19. december 2020, mandag – fredag kl. 20, lørdage kl. 17
Varighed: ca. 90 min.

 

Forestillingen er støttet af: Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, Beckett Fonden, FDS, Københavns Kommune og Dansk Skuespillerforbund.