Køb billet

20. Maj - 10. Juni 2017

Kort over glemte forbindelser

Tilfældet er nødvendigt for at bevare mangfoldigheden

Fire personer – to mænd og to kvinder – bliver revet ud af deres fortid og kastet ind i forskellige livskapitler. Scenerne er variationer over liv.

I forestillingen KORT OVER GLEMTE FORBINDELSER vader vi rundt i en labyrint uden ind- eller udgange. Nogle gange det rene Tivoli, andre gange et helvede uden større mening. Men det er også et sted, der giver mulighed for et utopisk møde mellem fortid og fremtid, drøm og virkelighed. En konfrontation mellem følelse og tanke. Alt det, vi kender, eller troede, vi kendte.

 

Gæstespil af Teater Legio
MED: Betina Nydal, Peter Zandersen, Ulver Skuli Abildgaard og Sophie Zinckernagel
KONSTRUKTØR: Emil Hansen
TEKST: Ghita Makowska Rasmussen
LYDDESIGN: Jonas Vest og Brian Larsen
LYSKONSULENT: Mikkel Jensen
FOTOKREDIT: Karoline Lieberkind

Forestillingen varer 70 minutter uden pause

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond og Bikubenfonden.

Forestillingen spiller d. 20. maj – 10. juni, man-fre kl. 20, lør kl. 17. – Bemærk at forestillingen spiller kl. 17, d. 31.maj og 1.juni.
Forestillinge spiller under CPH STAGE 2017.

 

Om dramatiker Ghita Makowska Rasmussen
Uddannet på Københavns Universitet i teatervidenskab. Har tidligere skrevet kulturjournalistik for dagspressen, før hun debuterede med stykket ’Man skulle tro jeg var en anden’ på Teater Får302, som hun modtog Reumerts talentpris 2013 for. Det var den første del af en trilogi om identitet i opbrud og punktering af lineære virkelighedsopfattelser. ’Owner of a Prison’ fra 2015 på Københavns Musikteater blev belønnet med Statens Kunstfonds præmiering for sin indre labyrintiske fremstilling af identitet og kærlighed. Samarbejdet med instruktør Emil Hansen gentages nu i ’Kort over glemte forbindelser’ – den sidste del af trilogien på Får302.