Køb billet

21. August - 17. September 2021

Love is Enough – PART 2 & 3

Kærlighed kan dræbe og gøre blind, men kan det stadig overvinde alt?

Inspireret og provokeret af postulatet LOVE IS ENOUGH undersøger Birgitte Prins og Charlotte E. Munksgaard i to monologer temaet kærlighed. Mens Prins med sårbar stædighed og strategisk naivitet forsøger at forstå kærligheden ved at finde gemte og glemte svar hos bl.a. postulatets ophavsmand William Morris, så stiller Munksgaard spørgsmålet, hvad sker der, når kærligheden slipper op? Når man bliver hjemløs på alle planer, melder sig ud, bliver eremit, går ind i skallen og fordufter.

LOVE IS ENOUGH PART 2 & 3 er ikke kun eksistentielle værker om kærlighed, men også aktuelle kommentarer til en samtid, hvor optimering, individualisme og konkurrence fylder mere og mere, og hvor de bløde værdier som kærlighed, empati, medmenneskelighed svinder ind i den offentlige debat. Denne magtbalance vendes på hovedet, når vi på Teater FÅR302  har bedt vores to faste skuespillere om udfra deres personlige nysgerrighed, scenekunstneriske ståsted og spørgsmål til verden at kile sig ind i det åbne spørgsmål: er kærlighed nok?

De to monologer vises efter hinanden kun adskilt af en kortere pause. De er en del af en større nordisk performance-antologi, hvor en række nordiske kunstnere giver deres personlige og kunstneriske svar på postulatet LOVE IS ENOUGH. Idekvinden bag antologien er koreograf og danser Andriana Seecker.

“Vi skal alle dø, hver og een, sikke et cirkus! Alene dét skulle få os til at elske hinanden. Men det gør det ikke. Vi er terroriseret og tromlet ned af trivialiteter, vi bliver ædt op af ingenting” Charles Bukowski.


Produktion af:
Teater FÅR302
Medvirkende:
 Charlotte Elizabeth Munksgaard og Birgitte Prins
Iscenesættere og instruktører: Andriana Seecker (D) og Andreas Catjar (SE)
Scenograf: Andriana Seecker (D)
Lys: Balder Nørskov
Komponist og musiker: Camilla Bang
Dramaturg: Tine Byrdal Jørgensen
Kostumier: Amalie Aunsbjerg Jørgensen
Produktionsleder og bygger: Karl Jes Jessen
Afvikler: Camilla Bang
Tekst part 2: Merete Byrial, Birgitte Prins, Martin Shaw og William Morris
Tekst part 3: Charlotte Elizabeth Munksgaard.
Assistent: Irmelin Rode
Fotograf: Søren Meisner
Producent: Teater FÅR302

 

Hvornår: 21. august – 26. august og 29. august – 17. september 2021, mandag-fredag kl. 20, lørdage kl. 17

Varighed: 2 timer inkl. pause

Forestillingen er støttet af: Statens Kunstfond, William Demant Fonden, Dansk Skuespiller Forbund, Fonden For Dansk Svensk Samarbejde, Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorcks Fond, Beckett Fonden, Danske Dramatikeres Produktionspulje og Københavns Kommunes Scenekunstudvalg