Køb billet

28. September - 1. Oktober 2023

NATUREN KALDER

En performance der sætter dig i kontakt med omverden

NATUREN KALDER er et gæstespil af Daily Fiction

Telefonen ringer. Eller er det Naturen, der kalder fra din lomme? Denne performance tager det opkald, vi har ladet ringe alt for længe, og tager dig med på en rituel rejse ind i det elektroniske mini-landskab, du bærer rundt på. Din smartphone.

Naturen Kalder åbner bevidstheden for, hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme, og skaber en sanselig oplevelse af at være ét med verden omkring os – også med din telefon. En nærgående iagttagelse udfolder telefonens betydning både funktionelt, geografisk, miljømæssigt og i relation til menneskelige konsekvenser. Det er nemlig svært at tage vare på en natur, man ikke rigtig føler sig i kontakt med.

 

Jeg anede ikke at man kunne have et forhold til aluminium! – Publikum

En modig forestilling, der udfordrer vores evne til forandring – Dansemagasinet Terpsichore

Gennemført performanceteater som giver stof til eftertanke – Kulturkongen

 

Credits

Iscenesætter og performer TORA BALSLEV
Komponist NIELS LYHNE LØKKEGAARD
Kostumedesigner LISE KLITTEN
Lysdesigner MARTIN DANIELSEN
Dramaturg BETINA BIRKJÆR
Koreografisk mentor KITT JOHNSON

Varighed: 1 time og 15 min. uden pause

Naturen Kalder er skabt i co-produktion med Bådteatret og i samarbejde med Hofteatret, Odin Teatret, Forsøgsstationen, Sisters Academy og Københavns Musikteater. Produktionen er støttet af Beckett-Fonden, Bikubenfonden, Oticon Fonden, Knud Højgaards Fond, Dansk Artistforbund, Otto Bruuns Fond, Elsassfonden, Wilhelm Hansen Fonden, Københavns Kommune og Statens Kunstfond.