Køb billet

25. Maj - 6. Juni 2021

Ocean

Danseforestilling & installation af MYKA

I et hav fyldt af plastik, dykker vi ned på en undervandsrejse i et magisk og poetisk havunivers. Under overfladen møder vi bølger, havplanter, havdyr og plastik i konflikt med hinanden.

Tonsvis af svært nedbrydelige plastikposer, plastikflasker og mikroplast flyder rundt i verdenshavene, hvor de gør stor skade på fisk, planter og måske også på mennesker. Hvordan kan vi bruge mindre plastik og hvordan kan vi bruge det smartere end vi gør i dag?

OCEAN åbner op for refleksioner om plastikforurening, med håb for fremtiden. Forestillingen arbejder installationsbaseret og tværestetisk, og henvender sig både til både børn og voksne, ligeværdigt.

Publikum inviteres ind i OCEAN’s magiske, cykliske og meditative univers på sine egne præmisser, og kan komme og gå efter behov i løbet af de 90 min. installationsforestillingen er åben.

Gæstespil af MYKA.

Koncept: MYKA
Koreografi: My Grönholdt
Scenografi og kostumedesign: Mie Riis
Musik og lyddesign: Erik Christoffersen
Dans: Julie Rasmussen, Vincent Jonsson & Maren Fidje Bjørneseth
Konsulent: Jon R. Skulberg
Foto og video: Morten Arnfred
Producent: MYKA
Administration: TeaterFår 302

Støttet af: Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Beckett-Fonden, Island Connect residency program

 

Hvornår: 25. maj – 6. juni 2021, tirsdag – søndag kl. 10 og kl. 13
Målgruppe: Børn 3år + sammen med deres voksne

MYKA er et dansekompagni i kunstnerisk ledelse af My Grönholdt som skaber magiske, æstetiske og sanselige scenekunstoplevelser på et højt kunstnerisk niveau, baseret på temaer med refleksion over den samtid vi lever i idag.