Køb billet

24. August - 16. September 2017

Omsorg

Hvordan håndterer vi tab og sorg i det postmoderne samfund og drager omsorg for mennesker, som har mistet nogen? Og hvad nu hvis det mistede er et tab af en særlig måde at være sammen på, en oplevelse af et større fællesskab, en samfundsfølelse, en samfundssjæl? Et værditab af de helt store.

OMSORG er en poetisk og sanselig aften i teatret, hvor vi sammen forsøger at genfinde omsorgsfølelsen, som den var engang.

OMSORG skabes i et tæt samarbejde med Institutet (SE). Det er anden gang, at Teater FÅR302 indgår i et kunstnerisk samarbejde med det internationalt anerkendte kompagni. I foråret 2016 skabte vi den anmelderroste og visuelt stærke SNE, BLOMSTER, FJER & FISK . Politiken gav forestillingen 5 hjerter og skrev: “Tager man pis på os? På teatret? På Kunsten? Er det endnu et provokerende udspil fra den svenske enfant terrible Anders Carlsson og Institutet? Helt sikkert!! Det er modigt og mod er en sjælden fugl i dansk scenekunst lige nu”.

Institutet har gennem de senere år markeret sig stærkt på den europæiske teaterscene i en vellykket kobling mellem markant politisk teater og et kraftfuldt æstetisk udtryk.

Musiker og komponist Andreas Catjar, som skabte musik til SNE, BLOMSTER, FJER & FISK, står også bag lyduniverset til OMSORG og skaber gennem sin live tilstedeværelse en særlig intimitet med sit lydbillede, der udfolder sig i minimal techno og noise.

URPREMIERE

Af og med: Morten Klode, Andriana Seecker (DE), Peder Holm Johansen, Charlotte E. Munksgaard & Birgitte Prins
Instruktion: Johannes Maria Schmit (DE)
Koreograf: Andriana Seecker (DE)
Komponist & lyddesign: Andreas Catjar (SE)
Scenografisk idé: Sille Dons Heltoft-Christensen
Lysdesign: Sonja Lea
Kunstnerisk konsulent: Anders Carlsson (SE)
Dramaturg: René Kruse

Forestillingen varer 1 time, 15 minutter uden pause

Forestillingen spiller fra d. 24. august – 16. september 2017, man – fre kl. 20.00, lø kl. 17.
Billetpriser: Voksenbillet 140 kr, Studerende o. 25 år 90 kr, Studerende u. 25 år 70 kr, ved 6 unge u.25 år 40 kr per billet.

Forestillingen er støttet af: Statens Kunstfond,  Svensk-danska Kulturfonden, Knud Højgaards Fond, Beckett-Fonden, A.P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal, Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat, Københavns Scenekunstudvalg, Den Ingwersenske Fond, Nordisk Kulturkontakt samt Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond

 

 

...