Køb billet

5.-9. Oktober 2021

SURVIVORS

Gæstespil af Location X og Studio Total

Med SURVIVORS, en danseforestilling for to skuespillere, inviteres du ind i en tragikomisk og koreograferet tur rundt i rotteræset. Der, hvor vi alle sammen slider os op. Uden rigtigt at vide hvorfor og for hvem.

Taneli Törmäs bevægelser og finske Anna Lipponens tekst er 60 minutters poetisk maraton. Via de to skuespilleres konstante og samtidige talestrøm, og gennem bevægelse, stemme og tekst, bringes publikum skridt for skridt ind i et manipulerende landskab.

FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!

Survivors er et samarbejde mellem danske Location X og finske Studio Total. 

Idé, koreograf og instruktør: Taneli Törmä
Performere: Troels Hagen Findsen, Anna Lipponen

Indtalt tekst, dramatiker: Anna Lipponen/Studio total
Indtalt stemme: Laura Kamis Wrang

Live tekst, dramatikere:
 Taneli Törmä i samarbejde med performerne

Lysdesigner og scenograf: Petri Tuhkanen/Studio total

Lyd designer: Erik Christoffersen
Konsulent: Caroline McSweeney
Administration: Lone Nyhuus
Produktion: LOCATION X

Støttet af: Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, William Demant Fonden, Bora Bora residency program, Birca residency program, Udviklingsplatformen for scenekunst.

BIO`S 

Taneli Törmä – LOCATION X er en prisvindende koreograf med international og tværkunstnerisk erfaring. Som underviser, performer, fundraiser, idémager og kurator fokuserer han på at udvikle scenekunst mod et mere internationalt, mangfoldigt og innovativt perspektiv.
LOCATION X’s værker er blevet vist i mere end 20 lande og er blevet udvalgt to gange til Aerowaves-European Dance Network prioriterede liste.
Ved siden af egne forestillinger har han via LOCATION X skabt formater som DANCE ALL YEAR LONG; en mobil platform, der undersøger hvad der sker i en by, henholdsvis danske Odense og finske Kokkola hvis man understøtter dansekunsten og sørger for, at den kan opleves hele året rundt.

Studio Total han sin base i Helsinki i Finland. Under ledelse af skuespiller og instruktør Anna Lipponen og lysdesigner Petri Tuhkanen og i et stærkt samarbejde med internationale kunstnere, skaber og præsenterer de ambitiøse værker over hele Europa.