Køb billet

8. Februar - 3. Marts 2018

T-Error

En spiddende samfundssatire om frygt og terror

I en verden hvor et julemarked er en mulig slagmark, og en dukke en potentiel bakteriebombe, mødes en gruppe forældre i Trivselsgruppen. De ønsker at skabe trygge, sikre rammer og kontrolleret hygge. De ønsker kun det bedste for deres børn, for der er så meget at være obs på. De ønsker ikke at give køb på deres frihed men bare tage nogle forholdsregler. Deres velmenende bekymring forplanter sig og forvandler sig langsomt til ren fanatisme og indre angstdæmoner slippes løs blandt nybrygget kaffe og hjemmebagte småkager.

T-ERROR er en to-personers revy i sin mest u-hyggelige form, hvor absurde monologer i dagligdagens microcosmos kombineres med sketches over terrorens grumme fjæs. Det bliver frygtelig genkendeligt, ubehageligt folkeligt og absurd angstfyldt.

Glæd jer, og frygt det værste.

Gæstespil
Med: Christine Gjerulff og Mikkel Reenberg
Efter idé af: Mikkel Reenberg
Instruktør: Kamilla Bach Mortensen
Dramatikere: Line Mørkeby og Andreas Garfield
Komponist: Tomas W. Raae
Scenograf: Freia Cecilie Krog
Lysdesigner: Egil Barclay Høgenni Hansen 

Lyddesigner: Jes Theede

 

 

Forestillingen spiller fra d. 8. februar – 3. marts 2018, man – fre kl. 20.00, lø kl. 17.
Varighed: 1 time, 15 minutter


Billetpriser: Voksenbillet 140 kr, Studerende o. 25 år 90 kr, Studerende u. 25 år 70 kr, ved 6 unge u.25 år 40 kr per billet.

Forestillingen er støttet af Statens Scenekunstudvalg og Københavns Kommune.

TERROR OG FRYGT-salon

Hvordan kan det være at en fredeligere og fredeligere verden opleves farligere og farligere? Hvad er der egentlig at være bange for?

I anledningen af T-ERROR – en spiddende samfundssatire om frygt og terror har Teater FÅR302 inviteret Carsten Bagge Laustsen, lektor i Politisk Sociologi til en samtale om terroren som fænomen, og hvad frygten for den gør ved os som samfund, som mennesker.  Og kan kunsten og satiren være en kollektiv “kranieåbner” og få fornuften ind i mennesket og de små hjem, når frygten og angsten tager over?

I panel: Carsten Bagge Laustsen, lektor i politisk sociologi ved Aarhus Universitet og forfatter til Terror i serien Tænkepauser,AU, Mikkel Reenberg, skuespiller, producent og initiativtager til forestillingen T-ERROR,  Kamilla Bach Mortensen, instruktør.

Salonen modereres af Line Rosenvinge, Kritiker kunst og kultur Børsen

http://borsen.dk/opinion/blogs/view/17/4957/hvorfor_tiden_er_til_mindre_foelsomhed_og_mere_taenksomhed.html

Deltagelse i salonen er gratis, men kræver fremvisning af billet til aftenens forestilling d.27.2 kl. 20.00. Læs mere om forestillingen og køb billet til forestilling og salon her: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/t-error/  Billetpriser: Voksenbillet 140 kr, Studerende o. 25 år 90 kr, Studerende u. 25 år 70 kr, ved 6 unge u.25 år 40 kr per billet.

Salonen finder sted efter forestillingen efter en kort pause i teatersalen på Teater FÅR302, Toldbodgade 6, 1253 KBH V.