Køb billet

4.-10. Marts 2019

TALKIN´ ´BOUT MY GENERATION

Long-duration performance om generation Y, om tabte samfundsidealer og vejen til forandring

 

Rosa kan ikke sove. Tankerne om alt det, der er galt med samfundet og som burde ændres, plager hende. Hun føler, at hun burde gøre noget. NU. Og hvad værre er; hun har en snigende fornemmelse af, at Bjarne Jes Hansen (ham med ´Vi voksne kan også være bange´) lusker rundt udenfor vinduerne og holder øje med, om hun kommer i gang med oprøret. Hun står med sovepillerne i hånden og overvejer at tage én. Men fandme nej! Hun smider dem i skraldespanden og går ud i verden for at lede efter ligesindede, der ligesom hende drømmer om en ny verden, et nyt samfund.

 

Rosa sætter 6 personer i stævne på scenen. Alle sammen fra generation Y. Den generation som nogen siger er dovne, selvoptagede, barnlige, instagram-mad-foto-oplæggende, kropsfikserede-og-dog-kropsforskrækkede, netflix-afhængige, børne-curlende, ironiske, neokapitalistiske, urealistiske, egoistiske, yndige, ignorante kæmpebabyer. En generation der ikke har gjort oprør…før nu!

 

De har én aften til  at blive enige om, hvad der er galt og hvordan de får skabt en ny verden. Men kan de blive enige om målet og midlerne? Og hvor meget er de villige til at ofre for at nå drømmen? Kom og se med, når vi stiller dem udfordringen. Performancen spiller kun 3 gange, på 3 forskellige venues i København.

 

Hver aften i selskab med de 6 performere vil være unik og forløber ikke efter et fast manuskript, men skabes på stedet, når repræsentanter for generation Y samles om en ny samfundsdrøm…

 

Tid og sted:

4. marts 2019 kl. 18 i Nikolaj Kunsthal: Nikolaj Plads 10, 1067 København K
7. marts 2019 kl. 18 i KU.BE: Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
10. marts 2019 kl. 18 på Christiania, 1440 København K (adresse oplyses på billet)

Performancen varer mellem 4-6 timer og publikum kan undervejs få sig en lækker portion indisk Dahl med brød til, hvor de sammen med andre, over en bid mad og billige øl, udveksler ideer og måske planlægger det næste skridt mod et nyt samfund.

 

Publikum kan frit gå til og fra undervejs eller opleve performancen i sin fulde længde. Vi anbefaler dog, at komme kl. 18. og ser, når det hele skydes i gang.

 

Køb billetter:

Til den 4. marts: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/talkin-bout-my-generation-2/
Til den 7. marts: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/talkin-bout-my-generation/
Til den 10. marts: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/talkin-bout-my-generation-3/

Pris: 40-100 kr

 

På scenen: Mohamed Ali Osman, Gry Guldager, Sara Hamming, Therese Damsgaard Manley, Rosa Sand og Mikkel Trier Rygaard
Instruktør: Lene Skytt
Dramaturg: Tine Byrdal
Lydtekniker: Brian Larsen
PR- og kommunikationsansvarlig: Carla Gianetti
Producent: Rosa Sand og Mikkel Trier i samarbejde med Teater FÅR302

Performancen er et gæstespil af kunstkollektivet FAMILIEN og er støttet af Statens Kunstfond