Køb billet

24. Juni - 22. August 2020

Time Travel Tours

af LIMINAL

Time Travel Tours inviterer publikum med på en tidsrejse. En bus fragter os fra fremtiden tilbage til nutiden igennem tre årtier. Undervejs gør vi ophold på udvalgte steder i byen, hvor de rejsende bliver vidner til scener, der tager udgangspunkt i vilde forestillinger og reelle teorier om fremtiden.
Hvordan kommer det til at gå med klimakrisen? Og med flygtningestrømmene? Er landegrænserne stadig de samme? Findes der flere officielle køn? Har vi koloniseret rummet, er der opstået nye religioner, og hvordan har pornoen udviklet sig?

I en low-tech, sci-fi, site specific performance kaster performancegruppen LIMINAL et legende og kritisk blik på vores nutid med fremtidens øjne. Byrummet danner en levende baggrund for forestillingens leg med tidsrejsen som fiktion, og et stærkt hold af professionelle performere vil, sammen med udvalgte lokale borgere og eksperter, skabe en radikalt anderledes scenekunstnerisk oplevelse.

Overturismen har længe truet med at ødelægge ikoniske rejsedestinationer,  og det har sammen med immigrationskrisen og klima-hensyn i 2049 ført til et forbud mod fly- og andre turistrejser på tværs af landegrænser. Den nye trend er tidsrejser, som er bæredygtige og klima-neutrale, så vidt vi ved.

Tidsrejsebureauet Time Travel Tours tilbyder underholdende, levende og eksotiske tidsrejser. Alt sammen på sikker afstand, i et komfortabelt transportmiddel, og til en rigtig god pris.

Velkommen om bord.

 

Time Travel Tours starter på Teater FÅR302, og drager derefter på tur ud i byrummet.

På grund af Corona-pandemien planlægger vi at gennemføre forestillingen som foregår delvist i en bus og delvist udendørs på udvalgte location, med meget begrænset antal publikummer indenfor myndighedernes retningslinjer.

 

Spilleperiode

København: 24. – 27. juni, samt 4. – 8. og 20. – 22. august 2020.

Helsingør 30. Juli – 1. august som del af Passage Festival

Odense 27. – 29. august på Teater Momentum

 

MEDVIRKENDE

Koncept og instruktion Erik Pold & Adelaide Bentzon
Dramaturg Daniel WedelA
Medvirkende Gry Guldager, Daniel Norback, Tobias Shaw, Pernille Koch & Erik Pold
Musik Pelle Skovmand
Videodesign Helle Lyshøj
Regissør 
Tobis Johannesen
Busselskab
 SOLIBUS

Link til LIMINAL

Time Travel Tours er støttet af: Statens Kunstfond og Københavns Kommune.