Køb billet

17. Maj - 1. Juni 2019

Voksenoprør

Gæstespil af kunstkollektivet FAMILIEN

 

Rasende og håbefuld fortælling om en kvindes kamp for at ændre verden. Hun var ung i 90’erne, og verden lå åben for hendes fødder. Hun ku’ få og blive lige, hvad hun ville. Nu er hun 37 – med en karriere, der peaker, en husleje på 17.000, blebørn, Ipad og ulvetime og en nagende tvivl. Den verden, frihed og tryghed, hun blev lovet, er kørt helt af sporet. Og et oprør begynder at ulme i hendes krop. Men hvordan gør man oprør med en cykelhjelm i hånden og søvnunderskud kl. 7:30, når børnene lige er afleveret? Og man i øvrigt for længst har smidt ungdommens ukuelige tro på idealerne?

 

VOKSENOPRØR er en musikalsk audiwalk gennem byens rum og forbi mulige mål for en revolution!

 

Idé og koncept: Kunstkollektivet FAMILIEN
Tekst: Kunstkollektivet FAMILIEN
Lyddesign og komposition: Pelle Skovgaard
Arrangør: Teater Får302
Støttet af: Statens Kunstfond og Metropolis – performance og kunst i byens rum

 

Praktisk

Mødested: Centralt sted i København. Oplyses på sms dagen før forestillingen.
Hvornår: 17. maj 2019 – 1. juni 2019 (tirsdag – lørdag kl. 17)
Varighed: ca. 2 timer
For hvem: Alle der føler sig ramt af virkelighedsapati og drømmer om en ny verden. Da vi skal ud og gå egner forestillingen sig dog ikke for gangbesværede.
Pris: 40. kr – 150 kr
Billetterhttps://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/voksenoproer/

 

Kunstkollektivet FAMILIEN

 

“Kunstkollektivet FAMILIEN” blev etableret i 2013 og gjorde sig for alvor bemærket i det danske teaterlandskab i 2016 med den anmelderroste forestilling En Landsby på højkant – en dokumentarisk vandreforestilling om og med beboerne i et nedrivningstruet højhus på Amager. Det er fjerde gang, at Teater FÅR302 samarbejder med FAMILIEN, som også tidligere har spillet HVID USKYLD i 2018,  juleforestillingen HYG! i 2016 samt HANKØN i 2014.

 

FAMILIEN skaber engageret samtidsteater gennem kollektive processer. Med et dokumentarisk snit, humor og politisk bid sætter FAMILIEN sig selv og virkeligheden i scene, og åbner teatret for nye stemmer og former og udfordrer relationen mellem scenen og publikum.

 

FAMILIEN består af Gry Guldager, Rosa Sand, Lene Skytt og Tine Byrdal.