Praktikantstilling

Teater FÅR302 søger kommunikationspraktikant i efterårssemestret 2023

Er du interesseret i kunst og kultur og studerende ved en videregående uddannelse? Og vil du gerne have praktisk erfaring med kulturformidling? Så vil du få rigtig meget ud af et praktikforløb på Teater FÅR302. I praktikperioden kommer du omkring alle aspekter af markedsføringen og kommunikationen af Københavns vildeste, hyggeligste og mest intense teater i samarbejde med en af branchens dygtigste kulturformidlere. Ansøgningsfrist 23. juni.

TEATER FÅR302 er beliggende i en gammel toværelses lejlighed i Nyhavn i København. Det lille scenerum med plads til 47 publikummer giver en helt unik, nær oplevelse med skuespillerne og det, der sker på scenen, hvor vi hvert år præsenterer mellem 6-10 forestillinger. Herudover har vi også jævnligt events og særarrangementer på programmet.

Som praktikant vil du indgå i arbejdet med markedsføringen af Teater FÅR302s kommende egenproduktion ØNSKEBARNET og de forestillinger, der gæstespiller på vores scene. Du vil desuden blive involveret i den løbende kommunikation af teatret som brand og venue.

Du kommer blandt andet til at arbejde med at:

Vi lægger vægt på, at du:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med teatrets leder, Katrina Schelin, som har mere end 20 års erfaring med kulturformidling inden for film, tv og teater. Du bliver introduceret til teatrets netværk af samarbejdspartnere og får masser af praktisk erfaring med alle de forskellige redskaber, som teaterbranchen benytter i kommunikationen af scenekunst.

Under praktikforløbet evaluerer vi løbende, hvilke opgaver du arbejder med, så dine evner og din erfaring kommer bedst muligt i spil, og forløbet bliver så relevant som muligt for både os og dig.

Her er hvad vores seneste praktikant sagde om sit forløb:
Tak for et fantastisk praktikforløb. Jeg lærte meget nyt og har sjældent følt mig så velkommen og taget så godt imod som hos jer. Jeg kommer til at savne jer alle sammen og hverdagen hos fåret”.

Stillingen er ulønnet. Periodens starttidspunkt og længde aftales nærmere. Praktikopholdet skal kunne meritoverføres som del af studieforløbet.

Læs mere om Teater FÅR302 på faar302.dk. For ydeligere information, kontakt Tine Byrdal på tine@faar302.dk.

Ansøgningsfrist 23. juni 2023
Ansøgningen sendes til tine@faar302.dk 


Teater FÅR302 en selvejende institution, drifts- og projektstøttet af Statens Kunstfond. Teatret
præsenterer scenekunst, der i form og indhold gerne bryder med forventningerne til en teateroplevelse. Vi præsenter både performances og forestillinger af garvede teaterfolk og nye talenter – fælles er deres ønske om at forbedre vores fælles liv gennem kunsten. www.faar302.dk