Køb billet

11. Marts 2023

Litterær terapi mod flossede klimanerver

I anledning af forestillingen BLÅ KORAL: TYS TYS DOLLAR tilbyder vi litterær terapi til alle os, som er ramt af krise- og klimaubehag og kan have svært ved at se fremtiden for os.

Billetten er gratis.

Stress, angst og handlingslammelse er alle almindelige reaktioner på verdens tilstand. Krig og klimakrise går lige i nervesystemet. Det gjorde det også for forfatter Kristina Stoltz, som efter en periode med flossede klimanerver, begyndte at handle sig ud af følelsen af afmagt. Det kom der blandt andet hendes bog “For evigt” ud af, som udkom i efteråret, men allerede inden da meldte hun sig aktivt ind i klimakampen og er en af initiativtagerne til “Forfattere ser grønt”. Også Psykolog Solveig Roepstorff har en dyb forståelse for den tilstand, som klimakrisen kan efterlade en i. Roepstorff er klimapsykolog og biodiversitetsaktivist og medlem af Climate Pscyhology Alliance – et britisk baseret internationalt netværk af psykologer, terapeuter, forskere og kunstnere, der samarbejder om, hvordan psykologien kan bidrage til, at vi handler på klimakrisen.

De to forfattere fortæller deler deres indsigter i de udfordringer, den klimabevidste borger står over for. Det er vores ambition, at arrangementet vil efterlade deltagerne med en bedre forståelse for de reaktioner, klodens tilstand aktiverer i os, sammen med konkrete handlingsredskaber og mod på at drømme om fremtiden igen.

Lørdag den 11. marts kl. 15.30 

Det er gratis at deltage i arrangementet, men det kræver billetreservation. Du bestiller billet ved at klikke på “Køb billet”-knappen.

Arrangementet ligger inden forestillingen, som starter kl. 17. Der er lagt tid ind til en pause mellem arrangement og forestilling for dem, der gerne vil begge dele. Læs om forestillingen her.

Vi har flere litterære arrangementer på teatret dette forår. Læs mere om dem her.

Tjek de øvrige forestillinger og events i Teater FÅR302s program.