Køb billet

25. Februar - 25. Marts 2023

BLÅ KORAL: TYS TYS DOLLAR

Når det hele rykker nærmere

Vi befinder os et sted uden for tid og rum. Alt falder fra hinanden. Alt forvandler sig. Alt er det samme. Sarah og hendes mor forsøger at leve et helt almindeligt liv, forsøger at have et almindeligt skænderi. Men det er umuligt.

Der er ellers nok at skændes om. Penge. Ansvar. Om man skal være mere ærlig end kærlig. Tingenes tilstand og bomberne, der falder i det fjerne. Vaskemaskinen er gået i stykker. Håndværkeren kommer ikke. Og så er der barndommen, at Sarahs forældre var så dårlige til at være forældre.

Moren er terapeut og lytter hver dag til alle dem med flossede nerver, alle dem, der er ramt af raseri, og alle de handlingslammede. Hun forstår dem virkelig. Og lytter. Til alle andre end Sarah. Selv drømmer Sarah om at være havet.

Digter og dramatiker Peter-Clement Woetmann trækker i denne forestilling en tråd mellem tidens kriser, de svære familierelationer og måske en poetisk drøm om en fremtid med en anden forbindelse med verden omkring os.

Hannah Schneider har skrevet ny musik, som både danner soundtrack til handlingen og løfter sig til en egentlig koncertoplevelse med Schneider selv på scenen.

OBS: De første 10 min. foregår i mørke.
Læs her, hvad instruktør Lene Skytt har svaret på, hvad forestillingen handler om.

 

ARRANGEMENTER

Den 11. marts afholder vi litterær samtaleterapi for alle med flossede klimanerver med psykolog Solveig Roepstorff og forfatter Kristina Stoltz. Du kan læse mere om arrangementet her

Efter forestillingen den 14. marts samtaler fire forfattere fra FORFATTERE SER GRØNT om at arbejde klimaaktivistisk som forfatter. Deltagelse er gratis med billet til forestillingen.

 

Produceret af Teater FÅR302

Manuskript: Peter-Clement Woetmann
Instruktion: Lene Skytt
Medvirkende: Petrine Agger, Sophie Zinckernagel
Musiker og komponist: Hannah Schneider
Scenograf: Siggi Óli Pálmason
Kostumedesign: Siggi Óli Pálmason og Camilla Lind
Lysdesigner: Fabian Carvallo
Dramaturg:
Tine Byrdal
Bygger: Karl Jes Jessen

Varighed: 1 time og 15 min. uden pause

Forestillingen er støttet af:
Statens Kunstfond, Beckett-Fonden, Knud Højgaards Fond, Københavns Kommune, Fogs Fond, Lemvig-Müller Fonden, William Demant Fonden.

 

Tjek de øvrige forestillinger i Teater FÅR302s program.