Ledelse

Repertoire og kunstnerisk linie

I dag udvikles repertoire og kunstneriske linie af skuespillerne Charlotte E. Munksgaard og Birgitte Prins i tæt samarbejde med teaterleder Karen Bue og dramaturg Tine Byrdal.

Charlotte E. Munksgaard og Birgitte Prins er FÅR302s faste ensemble.

Teater FÅR302s ensemble

SKUESPILLER CHARLOTTE E. MUNKSGAARD
Født i 1958 og uddannet ved Skuespillerskolen Tsarens hof 1983-1987. Hun var medstifter af Teater Får302 i 1987, hvor hun ligeså er medlem af ensemblet og det kunstnerisk råd. På Teater FÅR302 har hun medvirket i over 40 opsætninger. Charlotte har arbejdet på mange af Københavns små og store teatre – bl.a. Riddersalen, Folketeatret, Nørrebro Teater, Grønnegårds Teatret, Café Teatret, Betty Nansen Teatret. Senest har hun medvirket i “Den Skaldede Sangerinde” (Teatret ved Sorte Hest 2017). Charlotte har endvidere medvirket i film og TV-produktioner – bl.a. “Hallabad Blues” (Robert nomineret for bedste kvindelige birolle), “Der er en yndig Mand” (Oscar belønnet) og TV-serien “Sommer”. Hun har modtaget Karen Bergs mindelegat, Dansk Skuespillerforbunds rejse- og studielegat, Sankt Cataldo´s studielegat.

SKUESPILLER BIRGITTE PRINS
Født i 1963 og uddannet skuespiller ved Statens Teaterskole i 1990. Hun har siden 2001 været en del af Teater FÅR302s ensemble og kunstneriske råd, og hun har der spillet med i adskillige af teatrets produktioner. Derudover, har hun som freelancer i årenes løb spillet på de fleste af Københavns små og store scener – senest I forestillingen ‘’Defekt’’ (Teater Grob 2016). Hun har spillet en del på børneteatret Teater Hund, hvor hun senest har medvirket i forestillingen ‘’Jul – det er tanken der tæller’’ (2015).